Een droogkast huren

Aan het huren van een professionele droogkast zijn een aantal belangrijke voordelen verbonden. Het grootste voordeel is echter dat je je bij het huren van een droogkast nergens zorgen over hoeft te maken. Aqua Bright Rent staat zelf in voor het volledige (en gratis) onderhoud van jouw droogkast en lost eventuele defecten of storingen die onder de garantie vallen meestal binnen de 48 uur op, ook volledig kosteloos. Slaap dus op beide oren met een droogkast met omniumgarantie van Aqua Bright Rent.

Jaarlijks gratis onderhoud door je droogkast te huren

Losgekomen pluisjes en haar kunnen in je industriële of professionele droogkast gemakkelijk verdwalen. De meeste komen in de filter terecht, maar soms raken textielvezels of haartjes in delen van je droogkast waar ze na een tijdje technische pannes of storingen kunnen veroorzaken. Een jaarlijks onderhoud is dan ook absoluut noodzakelijk om dit te vermijden. In het contract van je omniumgarantie, dat bij het huren van een droogkast 5 jaar duurt, staat dat Aqua Bright Rent het jaarlijkse onderhoud en alle herstellingen, reparaties en wisselstukken voor zijn rekening neemt. Zelf hoef je dus niets te doen behalve ons een seintje te geven in het geval dat je machine toch niet meer naar behoren functioneert. Dit is het unieke voordeel dat je geniet bij Aqua Bright Rent.

Aan het huren van een professionele droogkast zijn een aantal belangrijke voordelen verbonden.

Een droogkast huren en vervangen

Wil je na afloop van je omniumgarantie het contract graag vernieuwen om je droogkast steeds in topconditie te houden? Dan komen onze gespecialiseerde techniekers je professionele wasmachine of droogkast vervangen door een nieuw toestel. Je werkt dus steeds met nieuw materiaal, waardoor het risico op technische mankementen zeer beperkt is. De installatie van je nieuwe droogkast gebeurt uiteraard wanneer het jou past, en volledig gratis!

 

Financiële voordelen van een droogkast huren

Een droogkast huren levert je ook enkele financiële voordelen op. Ten eerste hoef je de droogkast niet aan te kopen. Je vermijdt dus dat je in één keer een hoog bedrag moet neerleggen waarvan je geen onmiddellijke inkomsten ziet. Het huurgeld wordt netjes gespreid, wat je een vaste maandelijkse kost geeft die je kan afschrijven.

 

Een droogkast huren bij Aqua Bright Rent

Door een droogkast te huren haal je alvast die zorg van je schouders. Je moet je geen zorgen maken om het jaarlijks onderhoud, alle eventuele defecten worden zo snel mogelijk door een team van experts opgelost, en je hebt enkel een vast maandelijks bedrag te betalen: geen onverwachtse bijkomende facturen dus. Heb je nog vragen over de huurvoorwaarden van onze droogkasten? Onze medewerkers staan met plezier voor je klaar via het contactformulier.