Jouw industriële wasmachine

Kom je met een professionele wasmachine van 11kg niet toe om al je was dagelijks vlekkeloos proper te krijgen? Geen nood, met een industriële wasmachine mag je het zo groots zien als je wil! Onze industriële wasmachines hebben een ruime trommel, een bijzonder grote capaciteit en zijn buitengewoon stevig. Ideaal dus voor het wassen van grote hoeveelheden handdoeken in kapperszaken of wellness centra, paardendekens in maneges, lakens en handdoeken in woonzorgcentra, enz.

Win tijd met een industriële wasmachine

Noem een industriële wasmachine niet zomaar een wasmachine. Deze toestellen van Schulthess en Speed Queen behoren tot het topsegment van de markt en zijn gemaakt om zware ladingen was tot in de puntjes schoon te krijgen. Doordat een industriële wasmachine meer was aankan in één keer krijg je al je was veel sneller zuiver en bespaar je al vlug op je loonkost. De wasmachine neemt je namelijk een groot deel van het werk uit handen en de uitgebreide programma’s kan je instellen naar wens om steeds een perfect resultaat te krijgen.

 

Een industriële wasmachine is milieuvriendelijk

Dankzij een industriële wasmachine wordt er daarenboven niet alleen op de loonkost bespaart, maar ook op energie. Industriële wasmachines wassen namelijk veel sneller dan huishoudelijke toestellen en kunnen meer was aan, waardoor je veel minder lang energie verbruikt, en dat voor een groter volume. Bij frequent gebruik is een industriële wasmachine dus zeker en vast een milieuvriendelijkere optie. Je mag je wasmachine trouwens gerust zeer intensief gebruiken: onze toestellen van Speed Queen en Schulthess zijn gebouwd om veel aan te kunnen!

Noem een industriŽle wasmachine niet zomaar een wasmachine.

Onderhoud van je industriële wasmachine

Om het onderhoud van je industriële wasmachine hoef je je hoofd alvast niet te breken: onze omniumgarantie, 5 jaar bij verhuur en 2 jaar bij verkoop van onze wasmachines, omvat naast gratis herstellingen ook een jaarlijks preventief onderhoud. Bij een industriële wasmachine die intensief gebruikt wordt is dit van vitaal belang om het toestel in topconditie te houden en het risico op technische pannes te minimaliseren. Is je industriële wasmachine toch defect? Dan zorgt je omniumgarantie ervoor dat er zo snel mogelijk (doorgaans binnen 48 uur) iemand bij jou ter plaatse is om de machine te repareren. Voor meer info rond onze omniumgarantie: neem een kijkje bij herstellingen.

Dankzij een industriŽle wasmachine wordt er daarenboven niet alleen op de loonkost bespaart, maar ook op energie.

Wasmiddelen voor je industriële wasmachine

Als je wast met een industriële wasmachine is het belangrijk dat je je wasproduct en wasverzachter goed doseert. Doe je er te weinig wasmiddel in, dan is je was misschien niet helemaal zuiver. Doe je er te veel in, dan verlies je geld en kan dit op termijn mogelijk leiden tot een defect. Met het volledig automatisch zeepdoseringssysteem van Aqua Bright Rent is dit probleem verleden tijd: de professionele wasmiddelen worden aan het zeepdoseringssysteem aangesloten waarna het doseringssysteem alles zelf regelt. En het beste nieuws: dit systeem wordt, als je dat wil, volledig gratis op je industriële wasmachine geïnstalleerd door onze techniekers.

Neem contact met ons op!

Wil je graag een offerte aanvragen of meer informatie in verband met industriële wasmachines? Onze medewerkers staan steeds paraat om je met een glimlach verder te helpen. Contacteer ons dus zeker via het contactformulier!