Onze wasmachines

Om wasmachines te kopen of te huren ben je bij Aqua Bright Rent aan het juiste adres. Onze omniumgarantie is net als de kwaliteit van onze toestellen ongeëvenaard. Professionele wasmachines zijn dan ook niet te vergelijken met huishoudelijke toestellen: ze zijn sneller, verbruiken minder, en geven in combinatie met onze professionele wasmiddelen een zuiverder resultaat!

Onze merken in wasmachines

Om er zeker van te zijn dat we je wasmachines kunnen aanbieden met de beste prijs-kwaliteit verhouding werken wij enkel met het Zwitserse merk Schulthess en met het Amerikaanse merk Speed Queen. Deze wasmachines hebben zich tijdens al onze jaren ervaring steeds opnieuw bewezen als 2 klasse merken van topkwaliteit, die al je was in geen tijd rein en vlekkeloos krijgen. Omdat we zelf overtuigd zijn van deze 2 merken, vind je ze ook bij onze droogkasten terug.

 

Wasmachines op jouw maat

Bij het kiezen van professionele wasmachines zijn er een aantal factoren waarmee je best rekening kan houden. Heeft je wasmachine bijvoorbeeld voldoende capaciteit? Bij Aqua Bright Rent vind je wasmachines vanaf 7kg. Hoe hoger je gaat, hoe meer was je in één keer proper zult krijgen. Kijk in de technische fiche zeker ook de afmetingen na van de wasmachine die je gaat huren of kopen. Is jouw beschikbare ruimte wel groot genoeg voor een professionele wasmachine? De wasmachines van Speed Queen kunnen bijvoorbeeld wel ontmanteld worden om door een smalle deur te passen, wat van groot belang kan zijn bij de installatie van jouw toestel.

 

Wasmachines en wasprogramma’s

Wat betreft wasprogramma’s hoef je je alvast geen zorgen te maken. Zowel de professionele wasmachines van Speed Queen als van Schulthess zijn uitgerust met een uitgebreide selectie aan wasprogramma’s om alle soorten wasgoed zonder problemen aan te kunnen. Voor een Speed Queen wasmachine kunnen er bij de installatie van uw toestel zelfs wasprogramma’s op maat geschreven worden door onze techniekers.

 

Technische details van onze wasmachines

Neem dus zeker en vast ons assortiment wasmachines op deze pagina door, waarbij je per model steeds alle technische specificaties, details en afmetingen terugvindt op de productfiche. Besluit je een wasmachine te huren, dan geniet je 5 jaar lang van onze uitgebreide omniumgarantie op onderhoud, herstellingen en wisselstukken. Kies je ervoor een wasmachine te kopen, dan krijg je een 2-jarige omniumgarantie. Heb je nog vragen over een specifiek model of over onze omniumgarantie? Vraag dan meer informatie aan via het contactformulier, waarna wij je zo snel mogelijk en met een glimlach zullen helpen!

Ons assortiment

SCHULTHESS machines 7kg

SCHULTHESS wasmachine 7kg

Download hier meer informatie.

Speed Queen 10 kg

SPEED QUEEN wasmachine 10 kg

Download hier meer informatie.

Speed Queen wasmachine 11 kg - 28 kg

SPEED QUEEN wasmachines 11 kg - 28 kg

Download hier meer informatie.