Een professionele droogkast

Is je was proper en rein gewassen? Dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat hij klaar is voor gebruik. Natuurlijk kan je beginnen met al je was op droogrekken te hangen, maar voor professioneel gebruik is wasgoed snel drogen vaak niet haalbaar zonder droogkast. Handdoeken en badjassen in wellness centra vliegen erdoor, kapsalons gebruiken vaak verschillende handdoeken per persoon, en werkkledij moet meestal binnen afzienbare tijd opnieuw klaar zijn voor actie. Een professionele droogkast kan hierin een grote hulp zijn.

Zacht wasgoed met een professionele droogkast

Een professionele droogkast kopen of huren biedt tal van voordelen. Voor sauna’s of massagesalons zijn ze alvast onmisbaar: enkel met behulp van een professionele droogkast krijg je al je handdoeken in korte tijd weer zacht en pluizig. Met een professionele droogkast spaar je trouwens zeeën van tijd uit in vergelijking met huishoudelijke toestellen: onze droogkasten drogen sneller en efficiënter, waardoor ze ook meteen een pak energiezuiniger zijn!

Zacht wasgoed met een professionele droogkast.

Snel drogen dankzij een professionele droogkast

In vergelijking met een huishoudelijk toestel zal een professionele droogkast je wasgoed altijd vlugger droog kunnen maken. Dit komt omdat de luchtcirculatie zich beter verspreid door de grotere trommel, waardoor je wasgoed gelijkmatig en in korte tijd droogt. Zoek je dus een wasdroger om je professionele wasmachine bij te houden, dan kan je best kiezen voor een professionele droogkast!

 

Een professionele droogkast spaart tijd en werk uit

Haal je je handdoeken of werkkledij daarenboven al uit je professionele droogkast wanneer de propere was nog warm is, dan kan je de stukken vaak zonder ze te moeten strijken gewoon opplooien en in de kast leggen. Dat spaart natuurlijk tijd en werk uit! Dankzij onze professionele wasmiddelen en wasverzachter kan je zacht geurige was dus meteen weggelegd, of opnieuw gebruikt worden. Ideaal voor drukke zaken en ondernemingen.

Zoek je een professionele droogkast die zeer snel droogt en gemakkelijk bij jou geÔnstalleerd kan worden?

Professionele droogkast: systemen

Zoek je een professionele droogkast die zeer snel droogt en gemakkelijk bij jou geïnstalleerd kan worden? Dan kan je kiezen voor een Speed Queen droogkast waarbij de vochtige warme lucht efficiënt afgevoerd wordt. Deze droogkasten kunnen trouwens ontmanteld worden om zelfs door de smalste deuropeningen te passen. Heb je daarentegen een professionele droogkast nodig voor een ruimte waar geen afvoerbuis voorzien is? De droogkasten die werken via condensatie van Schulthess vangen het overtollige vocht op waarna het wordt weggepompt in de afvoer.

 

Een professionele droogkast op aardgas of krachtstroom

Bij professionele droogkasten heb je bovendien de keuze tussen modellen die werken op krachtstroom en gewoon aangesloten worden op het elektriciteitsnetwerk, of modellen die werken op aardgas. Een droogkast die werkt op aardgas komt wat betreft verbruik vaak goedkoper uit. Voor de technische details van onze modellen kan je steeds terecht op de pagina onze droogkasten. Nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!