Een professionele wasmachine

Een professionele wasmachine neemt een grote last van je schouders. Hoewel huishoudelijke toestellen goede resultaten afleveren en vaak veel diverse programma’s aanbieden, kunnen professionele wasmachines rekenen op een paar zeer belangrijke pluspunten. Werk je in een woonzorgcentrum of sportcentrum, of baat je een kapsalon of sauna uit? Dan is een professionele wasmachine zeker geen overbodige luxe!

Een professionele wasmachine helpt je besparen

Aqua Bright Rent werkt enkel met merken die zich elke dag opnieuw bewijzen op het vlak van betrouwbaarheid en stevigheid. Professionele wasmachines van Speed Queen en Schulthess zijn de 2 merken waar wij al jarenlang met succes op vertrouwen. Deze wasmachines zijn beduidend sneller dan huishoudelijke toestellen en verbruiken dus minder energie. Doordat je sneller kunt wassen en minder energie verbruikt bespaar je twee keer: één keer op je energiefactuur, en één keer op je loonkost. Je professionele wasmachine doet al het werk!

Een professionele wasmachine neemt een grote last van je schouders.

Een sterke professionele wasmachine

In vergelijking met huishoudelijke toestellen is een professionele wasmachine sterker, krachtiger en beschikt ze over een veel grotere capaciteit. Professionele wasmachines van Schulthess en Speed Queen bestaan zelfs in uitvoeringen die wel 11 kilo aankunnen. Zoek je wasmachines met een nog grotere capaciteit? Neem dan zeker een kijkje bij industriële wasmachines. Bovendien krijg je, in combinatie met onze professionele wasmiddelen, een beter wasresultaat uit je professionele wasmachine dan je ooit gezien hebt.

 

Wasprogramma’s

Met een professionele wasmachine van Schulthess of Speed Queen beschik je over het neusje van de zalm wat betreft gebruiksvriendelijkheid. Beide merken bezitten namelijk een heel gamma aan wasprogramma’s die perfect aangepast zijn aan jouw noden. Voor de Speed Queen kunnen er zelfs programma’s op maat geschreven worden: vraag naar jouw specifieke programma bij de installatie van je professionele wasmachine.

Professionele wasmachines van Speed Queen en Schulthess zijn de 2 merken waar wij al jarenlang met succes op vertrouwen.

Een professionele wasmachine met omniumgarantie

Bij het huren van een professionele wasmachine bij Aqua Bright Rent krijg je een omniumgarantie van 5 jaar op alle onderhouds- en herstellingskosten die in het contract staan. Bij het kopen van een wasmachine bedraagt deze omniumgarantie 2 jaar. Deze service omvat onder andere een jaarlijks, preventief onderhoud en een team van gespecialiseerd techniekers die steeds klaar staan om elk defect en elke herstelling snel en efficiënt te verhelpen. Deze unieke service zorgt ervoor dat je steeds op je twee oren mag slapen: je professionele wasmachine wordt zo snel mogelijk (vaak binnen 48 uur) hersteld! Voor meer informatie kan je doorklikken naar de pagina herstellingen.

Professionele wasmiddelen voor je wasmachine

Voor een optimale werking van je professionele wasmachine raden wij aan deze te gebruiken met onze professionele wasmiddelen. Gespecialiseerde wasmiddelen kan je bij Aqua Bright Rent zowel vloeibaar als in poedervorm verkrijgen. Zelfs zuurstofbleekmiddel of stijfsel kan je bij Aqua Bright Rent gemakkelijk bestellen, waarna onze techniekers deze komen leveren en de lege verpakkingen terug meenemen. Zo hoef je nooit meer zelf aan wasmiddel of wasverzachter te denken!

 

Contacteer ons!

Wil je graag meer informatie omtrent het huren of kopen van een professionele wasmachine? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier!