Ijzersterke troeven

Waarom kiezen voor Aqua Bright Rent? Omdat Aqua Bright Rent prat gaat op zijn onberispelijke service. Ook wanneer er iets niét in orde is met je wasmachine. Want service heb je natuurlijk veel minder nodig wanneer alles goed gaat dan wanneer het juist allemaal in het honderd loopt. Net dan staat Aqua Bright Rent extra voor je klaar.

 

1. Groot aanbod wasmachine wisselstukken in stock

Scheelt er iets aan je professionele wasmachine of droogkast? Dan kan dit grote gevolgen hebben voor je werkritme. Daarom proberen wij ook zo snel als we kunnen bij jou ter plekke te zijn om het probleem met je wasmachine te verhelpen. Doorgaans zijn we binnen de 48 uur ter plaatse om jou uit de nood te helpen. Onze gespecialiseerde techniekers nemen trouwens een uitgebreid assortiment wisselstukken standaard mee in hun voertuig, om ervoor te zorgen dat je geen dagen moet wachten op het juiste wisselstuk. Geen 2 of 3 afspraken dus, maar liefst een onmiddellijke reparatie van je wasmachine.

 

2. Eigen techniekers die jouw wasmachine door en door kennen

Wij werken niet met een externe onderhouds- of reparatiefirma. Al onze techniekers zijn opgeleid bij Aqua Bright Rent en kennen elke wasmachine van binnen en van buiten. Het zijn echte specialisten in hun vak en ze doen hun uiterste best om het probleem meteen op te lossen met behulp van de wisselstukken en het gereedschap dat ze standaard op pad meenemen. Je wasmachine is dus in goede handen.

 

3. Klantvriendelijkheid en respect

Je mag er bovendien op rekenen dat je bij Aqua Bright Rent steeds met een glimlach onthaald wordt. Klantvriendelijkheid, beleefdheid en respect dragen wij hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat een probleem met je wasmachine een ernstige hinderpaal kan zijn voor je werk, en doen er dan ook alles aan om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Want een goed functionerende wasmachine is in veel ondernemingen cruciaal.

 

4. Steeds bereikbaar voor alles omtrent jouw wasmachine of droogkast

Onze medewerkers bij Aqua Bright Rent zijn tijdens de werkuren doorlopend bereikbaar. Via mail of via de telefoon: als je bij ons een afspraak maakt sturen we zo snel mogelijk iemand bij jou ter plekke langs, jij hoeft dus niet tot bij ons te komen. Rekening houdend met de omgeving stellen we dan het meest kostenbesparende voorstel aan je voor. Of het nu om een kleine of grote wasmachine gaat, om een extra droogkast of een combi wasmachine en droogkast: Aqua Bright Rent zoekt de beste oplossing!

 

5. Expert in wasmachines, droogkasten en zeepoplossingen

Aqua Bright Rent is jouw expert in professionele wasmachines, droogkasten en professionele zeepoplossingen. Stuur ons een mailtje via het contactformulier of geef ons een seintje via telefoon, en wij gaan na wat we voor jou kunnen doen!