Verhuur van wasmachines

Voor professioneel gebruik is een wasmachine huren vaak interessanter dan een wasmachine kopen. Wasmachines die zeer intensief gebruikt worden hebben namelijk meer onderhoud nodig dan toestellen die maar af en toe gebruikt worden, en zullen dan ook sneller tekenen vertonen van slijtage. Aqua Bright Rent heeft daarom een formule uitgewerkt die de verhuur van wasmachines voor jou zo comfortabel mogelijk maakt. Ontdek hier de voordelen van verhuur van wasmachines!

Omniumgarantie bij de verhuur van wasmachines

Bij Aqua Bright Rent krijg je bij de verhuur van onze wasmachines steeds een omniumgarantie van 5 jaar bij élk van onze nieuwe toestellen. Dat betekent 5 zorgeloze jaren van wassen, zoveel en zo vaak je maar wil. Bij elk technisch defect of bij elke storing staat er namelijk een team van ervaren specialisten paraat om je zo snel mogelijk uit de nood te helpen. Je hoeft dus nooit weken te wachten op een afspraak: onze experten zijn binnen de 48 uur ter plekke. Voor meer informatie over onze omniumgarantie bij de verhuur van wasmachines kan je terecht op de pagina herstellingen.

Voor professioneel gebruik is een wasmachine huren vaak interessanter dan een wasmachine kopen.

Verhuur van wasmachines: toestellen vervangen

De verhuur van wasmachines zorgt ervoor dat je steeds met nieuwe toestellen kan werken. Na 5 jaar wordt, indien je ervoor kiest het huurcontract te vernieuwen, je professionele wasmachine kosteloos vervangen door een nieuw toestel! Onze techniekers komen de oude wasmachine ophalen en installeren meteen een nieuwe machine.

Ook voor je budgettering vormt de verhuur van wasmachines een groot voordeel.

Budgetvoordeel bij verhuur van wasmachines

Ook voor je budgettering vormt de verhuur van wasmachines een groot voordeel. De kosten van je professionele wasmachine worden namelijk gespreid waardoor je een vaste maandelijkse kost hebt om af te schrijven. Je hoeft dus geen torenhoge bedragen in één keer neer te leggen, en je bent zeker van een jaarlijks onderhoud én van de volledige service die onder onze omniumgarantie valt. Inclusief werkuren en wisselstukken!

Kopen versus verhuur van wasmachines

Hoewel je bij Aqua Bright Rent ook professionele wasmachines kan kopen, heeft de verhuur van wasmachines het voordeel dat je geen 2, maar 5 jaar lang van onze omniumgarantie geniet. Aqua Bright Rent staat dus 5 jaar in voor het goed functioneren van jouw wasmachine: je hoeft je geen zorgen te maken om onderdelen die het laten afweten of technische pannes. Wij nemen de herstellingskosten voor onze rekening. Heb je nog vragen in verband met de verhuur van  wasmachines? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, en wij beantwoorden je e-mail zo snel we kunnen!