Professionele wasmachine: iets voor mij?

Aqua Bright Rent verhuurt en verkoopt professionele wasmachines en droogkasten aan iedereen die er eentje nodig heeft! Wordt er in jouw onderneming wekelijks of zelfs dagelijks veel wasgoed gewassen en gedroogd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben wasmachines en droogkasten die elke was aankunnen!

Wasmachine voor kapsalons

Baat je een kapsalon uit? Dan gebruik je waarschijnlijk vaak meerdere handdoeken per klant. Na enkele klanten kan de berg vuil wasgoed dan ook enorm oplopen. Daarenboven zijn de handdoeken geregeld gesatureerd met moeilijk verwijderbare haarproducten. De oplossing? Een supersnelle wasmachine en droogkast van Aqua Bright Rent! De capaciteit van je wasmachine kan je zelf kiezen afhankelijk van de hoeveelheid handdoeken en wasgoed. Zit je wasmachine vol? Dan kies je gewoon het beste programma voor jouw behoefte, en laat je de machine al het werk doen. Nog even in de droogkast, en je handdoeken zijn klaar om hergebruikt te worden.

 

Wasmachine voor de wellness sector

Ook in wellness centra, sauna’s en massagesalons vliegen de handdoeken en badjassen er door. De handdoeken krijgen heel wat te verduren: ze worden overal mee naar toe gesleept, ze worden nat, en bevatten veel residu van massageoliën of andere cosmetica. Voor je wasmachine met aangepaste professionele wasmiddelen is dit echter geen probleem. In onze professionele droogkasten wordt bovendien steeds een veiligheid ingebouwd waardoor de was na het droogprogramma met intervallen een extra toertje draait.

 

Wasmachine voor woon- en zorgcentra

Niet alleen wellness zaken hebben baat bij een professionele wasmachine of droger. In woon- en zorgcentra, kinderdagverblijven, rusthuizen of instellingen valt de hoeveelheid vuile was niet te onderschatten. Zelfs sportcentra hebben vaak baat bij snelle resultaten. Om er zeker van te zijn dat je al het wasgoed binnen de kortste keren perfect gewassen en gedroogd krijgt, kan je een beroep doen op je professionele wasmachine of droger!

 

Wasmachine met omniumgarantie

Aqua Bright Rent blijft zijn service uitbreiden. Onze uitmuntende omniumgarantie maakt het nog aantrekkelijker om een wasmachine of droogkast te huren of te kopen uit ons assortiment. Voor meer informatie over onze uitgebreide omniumgarantie kan je een kijkje nemen op de pagina herstellingen, of stuur je ons gewoon een mailtje via ons contactformulier.