Een droogkast bij Aqua Bright Rent

Wasmachines en droogkasten gaan hand in hand. Dankzij een professionele droogkast krijg je al je pas gewassen wasgoed binnen het uur droog. Of je nu een sauna uitbaat, of in een woon- en zorgcentrum werkt: een professionele droogkast verlicht het werk en spaart je tijd uit. Vaak hoef je stukken (zoals handdoeken, e.d.) zelfs niet eens meer te strijken, maar kan je ze gewoon opvouwen en meteen in de kast leggen. Wat een luxe!

Professionele vs industriële droogkast

Professionele droogkasten zijn uiteraard groter van afmeting, maar vooral groter van capaciteit dan huishoudelijke toestellen. Maar voor het écht zware werk vind je bij Aqua Bright Rent natuurlijk ook de perfecte oplossing: onze industriële droogkasten beginnen aan 11kg, en gaan zo groot als je nodig hebt. Je vindt bij ons dus gemakkelijk een droogkast van Schulthess of Speed Queen die helemaal bij jou noden past.

 

Droogkast kopen of huren

Ben je van plan om een professionele droogkast te kopen? Dan geniet je 2 jaar lang van onze bijzonder uitgebreide omniumgarantie op je nieuwe machine. Dit houdt in dat wij een jaarlijks onderhoud, alle eventuele herstellingen, werkuren én wisselstukken voor onze rekening nemen. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Besluit je daarentegen een professionele droogkast te huren, dan profiteer je geen 2, maar 5 jaar lang van deze voordelen. Na 5 jaar wordt, bij voortzetting van het contract, je droogkast trouwens door ons vervangen door een splinternieuw toestel.

 

Verbruik van een professionele droogkast

Dankzij het jaarlijkse onderhoud en de volledige vervanging van je droogkast om de 5 jaar, kunnen we garanderen dat het verbruik van je machine zo laag mogelijk blijft. Geen torenhoge energiefacturen dus, maar een vaste maandelijkse, afschrijfbare kost en een laag verbruik, zeker in vergelijking met huishoudelijke toestellen.

 

Jouw perfecte droogkast

Ben je benieuwd naar ons aanbod in professionele droogkasten? Op de pagina onze droogkasten vind je per model de productfiche terug met meer technische details per droogkast. Aarzel bij eventuele bijkomende vragen niet om ons te contacteren via het contactformulier. De gemotiveerde medewerkers van Aqua Bright Rent staan je met plezier bij tijdens je zoektocht naar de perfecte droogkast. Boek gerust een afspraak, zodat we samen met jou ter plekke kunnen nagaan wat de meest geschikte oplossing is voor jouw werkdruk en beschikbare ruimte!