Professionele wasmiddelen

Uiteraard staan niet enkel uw wasmachine en droogkast in voor een perfect zuivere en heerlijk geurende was. Ook professionele wasmiddelen zijn van groot belang bij het uiteindelijke resultaat. De professionele wasmiddelen van Aqua Bright Rent zijn van de beste kwaliteit: je was komt proper tevoorschijn dankzij het vloeibaar wasmiddel, en zacht dankzij de kwalitatieve wasverzachter. Onze professionele wasmiddelen zijn bijna geurloos, terwijl de wasverzachter een fris bloemenaroma verspreidt. Geen conflicterende geuren dus, en geen vreemde luchtjes: onze wasverzachter wordt universeel als lekker ruikend beschouwd.

Professionele wasmiddelen perfect gedoseerd

Natuurlijk werkt je wasmachine even goed met gewone wasmiddelen. Maar met de professionele wasmiddelen van Aqua Bright Rent hoef je nergens meer aan te denken. De producten worden namelijk aan huis geleverd en door onze installateurs vervangen. Je moet dus geen traditioneel wasmiddel of wasverzachter meer gaan kopen: enkel laten weten wanneer je bus bijna leeg is. De professionele wasmiddelen worden trouwens perfect gedoseerd dankzij het handige zeepdoseringssysteem. Dit systeem kan, als je dat wil, gewoon gratis bij de installatie van je wasmachine meegeleverd en geplaatst worden. 

Professionele wasmiddelen perfect gedoseerd.

Je hoeft er dus niets extra voor te doen. De bus wordt aangesloten op je doseringssysteem, en de wasmachine doet de rest.

 

Ecologisch wassen met professionele wasmiddelen

In combinatie met professionele wasmiddelen haal je trouwens niet enkel het beste uit je was, maar ook uit je wasmachine. Het gratis zeepdoseringssysteem zorgt er namelijk voor dat je wasmachine zuinig en ecologisch werkt. Er wordt nooit méér wasmiddel of wasverzachter gebruikt dan nodig en al onze professionele wasmiddelen hebben een ecolabel. Je was is dus steeds perfect schoon, en dit ook nog eens aan de prijs van een conventioneel waspoeder. Hou er daarenboven rekening mee dat professionele wasmiddelen krachtiger en geconcentreerder zijn, waardoor ze zuiniger zijn en je er minder van nodig hebt.


Professionele wasmiddelen voor elke branche.

Professionele wasmiddelen voor elke branche

Ons assortiment professionele wasmiddelen omvat verschillende producten zodat je zonder problemen het wasmiddel kan vinden dat het beste bij jou noden past. Je hebt namelijk de keuze tussen een volwasmiddel voor alle soorten was, een wasverzachter, een bleekactivator, een zuurstofbleekmiddel (zowel vloeibaar als in poeder voor bv. woonzorgcentra), een ontvetter (bv. voor de handdoeken in massagesalons) en stijfsel.

Aquabright Super.

Aquabright Super

Download hier meer informatie.

Aquabright Soft

Aquabright Soft

Download hier meer informatie.

Aquabright Perfect

Aquabright Perfect

Download hier meer informatie.

Aquabright Oxy

Aquabright Oxy

Download hier meer informatie.

Aquabright Citro

Aquabright Citro

Download hier meer informatie.

Aquabright Green

Aquabright Green

Download hier meer informatie.