Een wasmachine kopen: waarop letten?

Ben je van plan een professionele wasmachine of industriële wasmachine te kopen? Dan zijn er toch enkele aspecten waar je best rekening mee kan houden. Wil je graag meer informatie over onze wasmachines of over de technische details van onze toestellen, dan kan je ons altijd een e-mail sturen via ons contactformulier.

Een wasmachine kopen van kwaliteit

Ga je een professionele wasmachine kopen, kies dan zeker en vast voor een toestel van kwaliteit. Je wasmachine zal waarschijnlijk veel en zwaar werk moeten doen, dus een wasmachine die tegen een stootje kan is geen overbodige luxe. De wasmachines van Speed Queen en Schulthess die je in ons aanbod kan vinden hebben al meermaals bewezen dat ze opgewassen zijn tegen intensief gebruik. De hoogwaardige materialen waaruit deze wasmachines zijn vervaardigd en de geoptimaliseerde programma’s zorgen ervoor dat onze wasmachines betrouwbaar zijn en maar zeer zelden defecten vertonen.

 

Ben je van plan een professionele wasmachine of industriŽle wasmachine te kopen?

Een wasmachine met omniumgarantie kopen

Word je door het noodlot getroffen en is er toch een probleem met je professionele wasmachine? Dan kan je rekenen op ons team van gespecialiseerde techniekers om je toestel zo snel mogelijk te herstellen. Want door een wasmachine te kopen bij Aqua Bright Rent kan je de eerste 2 jaar genieten van onze zeer uitgebreide omniumgarantie. Dit geeft je zolang de garantie loopt recht op een jaarlijkse onderhoudsbeurt om het risico op technische storingen te minimaliseren, en op gratis herstellingen van alle defecten die onder de garantie vallen, inclusief wisselstukken en werkuren!

Bij het kopen van een professionele wasmachine kan je best ook goed letten op de afmetingen van de wasmachine en de grootte van de beschikbare ruimte.

Een wasmachine kopen van de juiste grootte

Bij het kopen van een professionele wasmachine kan je best ook goed letten op de afmetingen van de wasmachine en de grootte van de beschikbare ruimte. Een professionele wasmachine moet je werk efficiënter en gemakkelijker maken, niet verhinderen door in de weg te staan! Ga dus steeds de diepte, breedte en lengte na van de ruimte waarin je je wasmachines wilt plaatsen en kijk dit na in de technische fiches van onze toestellen. Blijkt de ruimte toch te beperkt om een wasmachine en een droogkast naast elkaar te zetten? Dan vind je bij Aqua Bright Rent de perfecte oplossing: je kan er namelijk ook professionele wasmachines en droogkasten in een stapelcombinatie kopen!


 

Een wasmachine kopen met de juiste capaciteit

De grootte van de wasmachine is echter niet alleen belangrijk voor de kamer waarin je het toestel gaat plaatsen, maar ook voor de hoeveelheid was die je hebt. Probeer geen te kleine wasmachine te kopen, want een toestel dat steeds overladen wordt kan hier na een tijdje ernstige nadelen van ondervinden. Kies daarentegen ook niet voor een te grote wasmachine: een wasprogramma opzetten met een wasmachine die maar halfvol zit levert je wat betreft verbruik geen energievoordeel op.

 

Een energiezuinige wasmachine kopen

De energiezuinigheid is echter wel een factor die je in gedachten moet houden wanneer je een wasmachine gaat kopen. Als je je wasmachine zeer frequent gebruikt is het namelijk het interessantst voor een machine te kiezen met een snel wasprogramma dat je was echter wel perfect zuiver krijgt. De professionele wasmachines van Schulthess en Speed Queen blinken hierin uit, wat je zeker zal merken op je energiefactuur!