Welke droogkast kopen?

Een professionele droogkast kopen of huren kan je werk behoorlijk verlichten. Snel je stapel wasgoed kunnen wassen en drogen is in sommige ondernemingen, zoals wellness centra, kapperszaken, enz. van onschatbare waarde. Wij lijsten hieronder enkele tips op waarmee je best rekening kan houden bij het kopen van een nieuwe, professionele droogkast!

Een droogkast kopen van de juiste grootte

De eerste keuze die je zal moeten maken is de capaciteit van de droogkast die je gaat kopen. Hoe groot mag de machine zijn? Hoeveel wasgoed moet er in één keer in kunnen om met je werk op schema te blijven? Bij Aqua Bright Rent vind je onder andere droogkasten met zeer grote capaciteit, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Hou er wel rekening mee dat een droger met een grote capaciteit ook steeds groter zal worden van formaat. Ga dus zeker en vast altijd eerst de afmetingen na van de ruimte waarin de droogkast geplaatst zal worden.

 

Een energiezuinige droogkast kopen

Een professionele droger is bij frequent gebruik veel energiezuiniger dan een huishoudelijk toestel. Als je veel was te drogen hebt is het dus altijd interessanter voor je energiefactuur om een professionele droogkast te kopen of te huren. Het verbruik van een professionele droogkast ligt in vergelijking met een huishoudelijke droogkast immers een pak lager dankzij de supersnelle droogtijden.

 

Een droogkast kopen op aardgas of elektriciteit

De keuze voor een professionele droogkast op aardgas of voor een droogkast op elektriciteit zal ook een effect hebben op je maandelijkse energiefactuur. Een droger op aardgas kopen heeft als voordeel dat aardgas goedkoper is dan elektriciteit, en dat het droogproces sneller zal verlopen. Natuurlijk moet er voor deze toestellen dan wel een aansluiting op aardgas voorzien zijn. Elektrische toestellen daarentegen, hebben enkel een stopcontact nodig (en eventueel een afvoerbuis).

 

Een droogkast kopen met afvoerbuis of condensatiesysteem

Een droogkast met afvoerbuis is sneller dan een condensatiedroogkast, maar als er geen afvoerbuis voorzien is blijft het toch interessanter om een condensatiedroogkast te kopen. Hou dus rekening met de aanwezige voorzieningen voor je je professionele droogkast gaat kopen of huren!

Een droogkast met omniumgarantie kopen

Een professionele droogkast kopen bij Aqua Bright Rent zorgt er trouwens voor dat je je 2 jaar lang geen zorgen hoeft te maken om je toestel. Onze omniumgarantie dekt namelijk bovenop een jaarlijks onderhoud ook alle onderhouds- en reparatiekosten, inclusief werkuren en wisselstukken. Je droogkast wordt geïnstalleerd door onze professionele techniekers wanneer het jou past. Nog vragen? Neem gerust contact op met ons via het contactformulier.

Een professionele droogkast kopen of huren kan je werk behoorlijk verlichten.