Jouw industriële droogkast

Met een industriële droogkast zit je goed voor het zwaardere werk. Heb je beroepsmatig op dagelijkse of wekelijkse basis een berg proper wasgoed dat je snel droog moet krijgen? Dan is een industriële droogkast onmisbaar. Onze droogkasten van Speed Queen en Schulthess zijn betrouwbare toestellen die veelvuldig gebruik gemakkelijk aankunnen en je elke keer opnieuw een perfect resultaat opleveren.

Snel drogen met een industriële droogkast

Een industriële droogkast blinkt uit in snelheid en capaciteit. In de grote trommel kan je veel was kwijt, die supersnel gedroogd wordt door de gelijkmatige verspreiding van de warme lucht door je wasgoed. In onze droogkasten zit trouwens steeds een veiligheid ingebouwd die ervoor zorgt dat je industriële droogkast na afloop van het droogprogramma met regelmatige intervallen nog een rondje draait. Zo wordt restwarmte nooit plaatselijk opgebouwd waardoor het risico op gevaar geminimaliseerd wordt.

Snel drogen met een industriŽle droogkast.

Energie besparen met een industriële droogkast

De snelheid waarmee een industriële droogkast wasgoed droogt spaart je daarenboven niet enkel werk en tijd uit, maar ook energie. Een korter droogprogramma zorgt namelijk voor een lager verbruik. Zo bespaar je dus twee keer: eenmaal op je loonkost, en eenmaal op je energiefactuur. In de droogkasten van Schulthess wordt daarbovenop standaard een vochtsensor ingebouwd die de machine automatisch laat stoppen wanneer je wasgoed droog is. Ook dit kan je op jaarbasis heel wat uitsparen!

 


Een gebruiksvriendelijke industriële droogkast

Een industriële droogkast blinkt niet alleen uit in energievriendelijkheid, maar ook in gebruiksgemak. Een droogprogramma kan je in enkele luttele seconden opzetten, waarna de machine al het werk voor jou doet. Onder de verschillende programma’s zit bovendien een koude luchtprogramma om zeer delicate stoffen die niet tegen warmte kunnen toch droog te krijgen.

Energie besparen met een industriŽle droogkast.

Industriële droogkast: types

Om je industriële droogkast aan te drijven heb je de keuze uit twee energiebronnen. Ofwel laat je een droogkast installeren op elektriciteit, ofwel op aardgas. Het voordeel van droogkasten op aardgas is dat aardgas goedkoper is dan elektriciteit, al heb je er natuurlijk wel een aansluiting voor nodig. Ook voor een industriële droogkast met afvoerbuis heb je een aangepaste afvoer nodig. Beschik je niet over een afvoerbuis om het vocht te laten ontsnappen? Dan kan je uiteraard kiezen voor een condensatiedroogkast.

Omniumgarantie op jouw industriële droogkast

Als je beslist om een industriële droogkast te huren of te kopen bij Aqua Bright Rent geniet je niet alleen van je toestel, maar ook van onze uitgebreide omniumgarantie. Huur je de droogkast, dan heb je 5 jaar lang recht op een jaarlijks onderhoud en gratis herstellingen van alle defecten die onder onze garantie vallen, alsook werkuren en wisselstukken. Bij het kopen van een toestel loopt deze garantie 2 jaar. Heb je een vraag omtrent onze industriële droogkasten of omniumgarantie? Dan kan je steeds contact opnemen via het contactformulier!