Combi wasmachine en droogkast

Ben je van plan een professionele wasmachine en/of droogkast te huren of te kopen? Dan is het van groot belang dat je rekening houdt met de afmetingen van de machines, en met de beschikbare ruimte die je hebt. Heb je uiteindelijk toch niet genoeg plaats om een wasmachine én een droogkast te plaatsen? Dan heeft Aqua Bright Rent de perfecte oplossing voor jou: een combi wasmachine en droogkast, waarbij de 2 toestellen op elkaar gestapeld worden!

Win plaats en tijd met een combi wasmachine en droogkast

Met een combi wasmachine en droogkast win je twee keer. Je spaart de helft van de plaats uit, en je creëert een ergonomischere werkomgeving omdat je je voor ten minste één van de twee machines alvast niet moet bukken. Daarenboven staan de toestellen dicht bij elkaar (dichter kan niet) waardoor je geen tijd verliest: je haalt gewoon de was uit de wasmachine en laadt hem meteen over in de droogkast. Met een combi wasmachine en droogkast win je dus tijd én ruimte!

 

Combi wasmachine en droogkast: Schulthess vs Speed Queen

Een combi wasmachine en droogkast van Speed Queen is bijzonder gebruiksvriendelijk. Zowel de wasmachine als de droogkast beschikken immers over een handig raampje waardoor je met één blik al kan vaststellen of een toestel nodig bezig is of niet. Bovendien worden beide machines bediend door middel van één bedieningspaneel met display, dat zich in het midden tussen de twee machines bevindt: op de perfecte hoogte dus. Schulthess biedt geen specifieke combi wasmachine en droogkast aan, maar de machines van Schulthess kunnen wel zonder enig probleem op elkaar gestapeld worden dankzij een beugel. Onze ervaren techniekers installeren dit voor jou in een wip!

Ben je van plan een professionele wasmachine en/of droogkast te huren of te kopen?

Combi wasmachine en droogkast vs aparte toestellen

Over de kwaliteit van de combi wasmachine en droogkast hoef je je geen zorgen te maken: ook in stapelcombinatie profiteer je van dezelfde prestaties en van hetzelfde vermogen als de betrouwbare, afzonderlijke toestellen. De combi wasmachine en droogkast wast en droogt even snel als de aparte machines, is even duurzaam en even energievriendelijk. Hij neemt alleen minder plaats in!

 

Vind jouw combi wasmachine en droogkast

Ben je op zoek naar een combi wasmachine en droogkast om plaats en tijd te besparen? Neem contact op met Aqua Bright Rent via ons contactformulier, en wij komen persoonlijk bij jou langs om samen met jou de beste oplossing te zoeken voor jouw ruimte. Onze experts staan steeds met raad en daad voor je klaar, ter plaatse en wanneer het jou het beste past!