Onze droogkasten

Een professionele droogkast voor in je kinderdagverblijf, kapsalon of woon- en zorgcentrum is allesbehalve een zinloze investering. Wie beroepshalve zeer veel wasgoed te verwerken krijgt heeft meestal gewoon geen tijd om dit allemaal natuurlijk te laten drogen: hoe sneller alles droog is, hoe efficiënter het werk kan doorgaan. Laat de wasmachines en droogkasten het werk dus voor jou doen, zodat jij je kan bezig houden met belangrijkere taken!

Betrouwbare droogkasten

Bij Aqua Bright Rent kan je een professionele droogkasten huren of kopen van het Amerikaanse merk Speed Queen, of van het Zwitserse merk Schulthess. Wij kiezen bewust voor deze twee merken vanwege hun stevigheid en betrouwbaarheid. Na ettelijke jaren ervaring kunnen we trots zeggen dat we nog nooit teleurgesteld zijn geweest! Deze toestellen behoren dan ook tot het topsegment van professionele en industriële droogkasten.

 

Droogkasten: technische details

Op deze pagina vind je een overzicht terug van ons aanbod in professionele droogkasten. Voor alle technische details kan je steeds de productfiche raadplegen. Het is namelijk belangrijk om de capaciteit en de afmetingen van je machine na te gaan voor je een droger bestelt die misschien te groot is voor jouw beschikbare ruimte, of te klein voor de hoeveelheid was die de droogkast moet aankunnen. Kies best een droogkast die zo dicht mogelijk aanleunt bij jouw daadwerkelijke hoeveelheid was! Een steeds overladen toestel zal namelijk sneller tekenen van slijtage vertonen.

 

5 jaar omniumgarantie op al onze droogkasten

Om onze droogkasten altijd in topconditie te houden krijg je bij het huren van een droogkast bij Aqua Bright Rent een unieke 5 jaar durende omniumgarantie. Deze garantie zorgt ervoor dat je een gratis jaarlijks onderhoud geniet om je machine proper, en je verbruik laag te houden. Goed functionerende droogkasten zijn nu eenmaal een must voor ondernemingen met veel wasgoed. Voor meer informatie over onze omniumgarantie kan je terecht op de pagina herstellingen.

 

Programma’s van onze droogkasten

Om optimaal te kunnen profiteren van de verschillende functionaliteiten van je droger zijn er in al onze professionele droogkasten meerdere programma’s ingebouwd: voor elk type wasgoed is er een geschikt programma. Zelfs voor wasgoed dat niet tegen warmte kan beschik je over een koude lucht programma om je was toch droog te krijgen. Daarenboven zit er in al onze professionele droogkasten een veiligheid ingebouwd waardoor de machine na afloop van een droogprogramma regelmatig nog een extra toertje draait.

 

Extra info over onze droogkasten

Bekijk rustig ons assortiment droogkasten, en neem contact op met ons via het contactformulier voor meer informatie. Wij staan je met plezier bij in je zoektocht naar de perfecte droogkast die aansluit bij jouw noden!

Ons assortiment

SCHULTHESS machines 7kg

SCHULTHESS droogkast 7kg

Klik hier voor meer informatie.

Speed Queen 10 kg

SPEED QUEEN droogkast 10 kg

Download hier meer informatie.

Speed Queen droogkast 11 kg - 28 kg

SPEED QUEEN droogkasten 11 kg - 28 kg

Download hier en hier meer informatie.