Wasmachines bij Aqua Bright Rent

Of je nu een kapperszaak hebt, een kinderdagverblijf uitbaat of in de zorgsector werkt; een professionele wasmachine of een industriële wasmachine kan een absolute meerwaarde betekenen voor jouw bedrijf of werkomgeving. Wasmachines zijn in veel ondernemingen namelijk broodnodig: voor het wassen van handdoeken, kleding, lakens, werkkledij, en ga zo maar door. Kwalitatieve wasmachines die in een zo kort mogelijke tijd een foutloos resultaat afleveren zijn dus een waardevolle investering.

Wasmachines met omniumgarantie

Een professionele wasmachine (tot 11kg) of een industriële wasmachine (vanaf 11kg) kopen of huren levert je enkele niet te onderschatten voordelen op. Eerst en vooral hoef je je geen zorgen te maken om het onderhoud: onze omniumgarantie dekt bij het huren van wasmachines 5 jaar lang alle onderhouds- en herstellingskosten die binnen de garantie vallen. Bij het kopen van een wasmachine loopt deze garantie 2 jaar. Je mag er dus van uitgaan dat je wasmachines steeds in tiptop conditie zijn en zelfs zeer intensief gebruik aankunnen. Voor meer informatie over onze garantie kan je steeds een bezoekje brengen aan de pagina herstellingen.

 

Wasmachines die besparen

Daarenboven kunnen we je garanderen dat je met onze wasmachines veel tijd zult winnen in vergelijking met huishoudelijke toestellen. Een professionele wasmachine heeft voor een standaard wasprogramma (afhankelijk van het model) namelijk veel minder tijd nodig dan een huishoudelijk toestel. Ook de capaciteit van onze wasmachines is groter, waardoor je meer was in één keer proper krijgt. Je bespaart dus niet alleen tijd, maar ook loonkosten en energie, want met een korter wasprogramma heb je minder elektriciteit nodig en verbruik je dus minder!

 

Kwaliteitsvolle wasmachines van Schulthess en Speed Queen

Om je een constante kwaliteit te kunnen garanderen werken wij alleen met de merken die we écht vertrouwen. Daarom kan je in ons assortiment het Zwitserse merk Schulthess en het Amerikaanse merk Speed Queen vinden. Onze wasmachines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, kunnen tegen een stootje en zijn erg gebruiksvriendelijk. Ze hebben bovendien geen specifieke aansluitingen nodig: de wasmachines worden op dezelfde manier aangesloten als huishoudelijke toestellen. Ook voor onze droogkasten rekenen wij op deze twee betrouwbare merken.

 

Professionele wasmiddelen voor professionele wasmachines

Wil je je professionele wasmachine altijd een perfect resultaat laten afleveren, dan kan je al onze wasmachines gebruiken in combinatie met onze professionele wasmiddelen. Deze wasmiddelen worden altijd automatisch en in de juist hoeveelheid aan je wasmachines toegevoegd dankzij het volledig gratis geïnstalleerde zeepdoseringssysteem. Voor elke soort was beschikken wij over een aangepast product, van algemeen wasmiddel tot zuurstofbleekmiddel of zelfs stijfsel.